Vepřové
Nejprodávanější
Marinovaná vepřová kotleta (pečeně) bez kosti ve slunečnicovém oleji s kořením (paprikou, cibulí, česnekem, pepřem, kmínem, oregánem, chilli, majoránkou).
Marinovaná vepřová krkovice bez kosti ve slunečnicovém oleji s kořením (paprikou, cibulí, česnekem, pepřem, kmínem, oregánem, chilli, majoránkou).
Kotleta neboli pečeně je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení.
Vepřová krkovice bez kosti je jedno z nejpopulárnějších mas v českých kuchyních. Krkovice je prorostlá tukem, který dává masu šťavnatost a výbornou chuť. Z krkovice...
Vepřovou kýtu bez kosti jsme naporcovali tak, že můžete ihned začít s přípravou dobrého oběda či večeře. Je vhodná zejména na pečení nebo smažení.
Vepřovou plec bez kosti prodáváme v kuchyňské úpravě. Je vhodná zejména na pečení a dušení.