Masné výrobky bez rychlosoli
Nejprodávanější
Špekáčky jsou vyrobeny z kuřecího a vepřového masa výhradně z českého chovu (kuřecí maso Farma rodiny Němcovy). Bez použití dusitanové soli, ani jiné stabilizační...
Špekáčky jsou vyrobeny z kuřecího a vepřového masa výhradně z českého chovu (kuřecí maso Farma rodiny Němcovy). Bez použití dusitanové soli, ani jiné stabilizační...
Vynikající pochoutka k pivu či vínu. Hodí se k přátelskému posezení, nebo jako rychlá večeře. Použité špekáčky jsou drůbeží, vše bez použití dusitanové soli a jiných...
Debrecínské párky bez dusitanové soli mají lahodnou chuť. Jsou vyráběny z vepřového a kuřecího masa. Hmotnost 250-300 g
Debrecínské párky bez dusitanové soli mají lahodnou chuť. Jsou vyráběny z vepřového a kuřecího masa. Hmotnost 250-300 g
Hmotnost 1000 g Debrecínské párky jsou vyráběny z králičího a vepřového masa, dochucené směsí koření, neobsahují dusitanovou sůl.
Hmotnost cca 250-300g Debrecínské párky jsou vyráběny z králičího a vepřového masa, dochucené směsí koření, neobsahují dusitanovou sůl.
Jurova klobása bez dusitanové soli z kvalitního mletého vepřového a hovězího masa. Dochutili jsme ji pouze jednodruhovým kořením a solí. Je vyrobena ručně, uzená na...
Jurova klobása bez dusitanové soli z kvalitního mletého vepřového a hovězího masa. Dochutili jsme ji pouze jednodruhovým kořením a solí. Je vyrobena ručně, uzená na...
Kuřecí jatýrka s cibulkou bez dusitanové soli. Kuřecí játra o hmotnosti 250 gramů (z kuřat našeho chovu) jsou dušená na sádle s cibulkou a kouskem špeku. Stačí ohřát a...
Kuřecí maso ve vlastní šťávě bez dusičnanové soliKuřecí maso je z vlastní produkce, kraj vysočina.
Vepřové maso ve vlastní šťávě bez dusitanové soli. Masný výrobek tepelně opracovaný, určený k přímé konzumaci. Neobsahuje lepek. Výrobek dodávaný ve vratném obalu: Obal...
Objevte chuť kvalitního vepřového masa z vlastního chovu bez rychlosoli a jiných přídatných látek. Výrobek dodávaný ve vratném obalu: Obal není zálohovaný, ale až výrobek...
Vepřové uzené bez dusitanové soli. Maso je nabouráno (vepřová pečeně a vepřová krkovice), naloženo do soli a česneku na 4-5 týdnů a poté uzené na bukovém dřevě. Vakuově...
Vepřové uzené bez dusitanové soli. Maso je nabouráno (vepřová pečeně a vepřová krkovice), naloženo do soli a česneku na 4-5 týdnů a poté uzené na bukovém dřevě. Vakuově...